SM i Fönsterputs 2020. Datumen klara.

Fönsterputs SM 7-8 oktober 2020

Nu är datumen klara för tävlingen och jag känner mig jättetaggad inför SM. Nu väntar jag bara på att kunna anmäla mig till tävlingen och anmälningsformulären kommer snart kommer ut på RENTs hemsida.

Jag håller på att göra i ordning en autentisk träningsmodul på kontoret med 3 st fönster så att jag kan ta tiden vid träning och se till att jag verkligen kommer väl förberedd när det väl gäller och är konkurrenskraftig tidsmässigt.

Kommer att lägga ut lite videos på träningen och på mina tidsförsök så håll utkik efter dessa i mina inlägg. Nu är det bara att växla upp en växel och träna ännu hårdare.

Med vänliga fönsterputshälsningar Peter Olsson

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.