Tänk på att boka er fönsterputs i tid.

Tack för alla bokningar under våren. Jag har haft fullt upp därför vill jag påminna mina kunder om att boka er fönsterputs i tid då jag inte kunnat hjälpa en del av er kunder då er förfrågan om fönsterputs kommit för sent till mig.

Boka gärna 2 månader i förväg om ni ska vara säkra att få er fönsterputs när ni vill ha den annars kan jag inte garantera att jag kan hjälpa er med er fönsterputs. Jag har under våren haft ca 1,5 till 2 månaders väntetid i mitt bokningsprogram.

Så tänk på det när ni bokar att vara ute i god tid när ni bokar höstputsen. Dels för att jag ska få en vettig arbetssituation och att ni ska få er fönsterputs i tid.

Med vänliga hälsningar Peter Olsson

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.