20 000 fönsterbågar eller ca 2 mil fönsterputsning.

Lite statistik kan vara trevligt att veta ibland. Jag har räknat ut hur mycket fönster jag putsar på ett år och det blir ca 20 000 tusen fönsterbågar eller ca 2 mil fönster om varje fönster är ca 1 meter brett i snitt eller 20 000 m2 om varje fönster är 1 m2 i snitt. Vilket skulle motsvara sträckan Linköping-Mantorp ungefär.

Ibland blir man faktiskt lite imponerad av sig själv även om jag vill vara den ödmjuka typen av människa.

Vill ni också ha hjälp med rena fönster gå in på www.olssonsfonsterputs.com

Ta hand om er och nära och kära och ha en fin sommar och midsommar.

Med stora vänliga fönsterputshälsningar Peter Olsson

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.