Viktig info om flyttstädning

Hej bäste kund jag har beslutat att fom 1 november avsluta min tjänst flyttstädning för att till 100 % fokusera på fönsterputsningen och dels för att tiden inte räcker till då jag oftast är fullbokad ca 1-2 månader fram i tiden med fönsterputsning. Jag kommer självklart slutföra dom uppdrag som redan är inbokade under hösten men efter 1 november kommer jag inte ta in nya uppdrag.

Jag kommer erbjuda tjänsten via mina samarbetspartner Enviri Q Facility AB och Go Veteran AB så ni kommer i framtiden även kunna få hjälp med dessa tjänster via dom.

Vill du komma i kontakt med EnviriQ Facility AB så kontakta David på 073-981 27 47 eller besök deras hemsida https://enviriq.se/efs/om-oss/

Vill du komma i kontakt med Go Veteran så kontakta Niclaus på 070-417 52 08 eller besök deras hemsida https://goveteran.se/kontor/lokalkontor-norrkoping/

Med vänliga hälsningar Peter Olsson

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.