Nu är det äntligen dags för SM i fönsterputs

Imorgon bär det av till Kista galleria och sm i fönsterputs och jag är taggad till max och tävlingsnerverna börjar sätta in. Det är bra för då är man fokuserad på uppgiften. Det ska både bli spännande och kul att se var man står sig i konkurrensen med Sveriges bästa fönsterputsare.

Jag ska försöka hinna lägga ut lite bilder och även video från mässan och sm.

Nu kör jag ändå in i kaklet och gör mitt bästa för en bra placering. Vill gärna pusha lite för Colorama i Norrköping som sponsrar mig med snygga tävlingskläder och professionella fönsterputsredskap.

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.