SM i Fönsterputs avgjort

Första gången som jag tävlar i sm och jag fick blodad tand. Nu räckte det inte för att gå vidare till final. Tidstilläggen ställde till det. Men jag har fått blodad tand för att tävla och tyckte det var otroligt roligt.

Jag tar första tävlingen som lärdom då vi alla är barn i början. Jag ska träna inför nästa sm och finslipa på missarna och få en bättre tid. En träningsramp identisk med tävlingsrampen ska byggas och sen blir det hårdträning och då jag kommer filma träningen och rätta till både teknik med påläggare och skwissen hela nästa år innan sm. Träning ger färdighet.

Se mina kvalheat här

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.