Abonnera på fönsterputs 2023. Boka själv och få rabatt.

Vad kan vara smidigare än att abonnera på fönsterputsningen. Då jag har mycket att göra så kommer jag att införa ett rabattsystem för abonnemang på fönsterputs som innebär att bokar dina datum för fönsterputsning själv men som tack för ditt arbete får en rabatt på fönsterputsningen.

Rabatten blir som en trappa baserat på hur många gånger du bokat under året. Bokningssystemet är öppet för 2023 så ni som kund kan gå in redan nu och boka upp er fönsterputs för 2023.

Trappan för abonnemang ser ut så här. Erbjudandet gäller endast om du bokar mer än 1 st fönsterputsningar och du kan max få 10 % rabatt från 3 e fönsterputsningen och framåt. Erbjudandet gäller endast vid abonnemang vilket innebär att du bokar upp dina fönsterputsningar för 2023 innan årsskiftet 2022. Du kan självklart boka om dina tider under årets gång.

Rabatt bokning av abonnemang själv av fönsterputs.

1 a gången 0 % Du som bara bokar fönsterputs 1 st gång per år

2 a gången 5 %

3 e gången 10 %

4 e gången 10 %

Bäste kund gå in och boka nu och ta del av rabatten. Med vänliga hälsningar Peter Olsson

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.