Extraresurs Henrik Einarsson 2023

Då trycket har varit stort under 2022 kommer jag under 2023 ta in en extraresurs 1-2 dagar i veckan beroende på hur mycket bokningar som kommer in. Henrik Einarsson kommer att hjälpa mig 1 till 2 dagar i veckan som underleverenatör till mig när det är mycket bokningar. Henrik kommer från Norrköping och driver Einarssons Fönsterputs och Golvvård AB med en god renomme och gör högkvalitativa fönsterputsarbeten i min anda och med bra kvalitet och med en god serviceanda och ett trevligt kundbemötande

Om jag är fullbokad så finns möjligheten att välja Henrik för er fönsterputs vissa dagar i veckan.

Med vänliga hälsningar Peter Olsson

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.