Henrik Einarsson ny tillgång 2023

Då jag hade fullt i bokningen i mitten av februari så har jag tagit in Henrik Einarsson som hjälp under våren för kunna erbjuda fler tider till er kunder. Henrik har jag fått tag på genom rekommendation av min leverantör av fönsterputsutrustning. Henrik leverar alltid lika hög kvalitet och samma servicekänsla och trevliga bemötande som ni får ifrån mig. Till en början kommer Henrik vara bokningsbar onsdagar under våren och eventuellt en dag till i veckan beroende på hur mycket bokningar som kommer in.

Så välkomna att boka in er fönsterputsning

Publicerad av Olssons Fönsterputs Östergötland

Du får alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland Utför fönsterputsning och flyttstädning i Linköping och Östergötland Alltid till högsta kvalitet och med garanti. Boka direkt online.