Nyheter

Här kan du läsa om erbjudanden och nyheter från Olssons Fönsterputs Östergötland

Träningsfönster inför SM

Nu har jag byggt ett träningsfönster inför SM i fönsterputs. Det är ca 1 månad kvar och jag kommer ligga i hårdträning tills dess. Är ödmjuk inför uppgiften då jag från förra året vet vilken hård konkurrens det är. Ska bli spännande att se hur det går i år. Med vänliga fönsterputshälsningar Peter.

Abonnera på fönsterputs 2023. Boka själv och få rabatt.

Vad kan vara smidigare än att abonnera på fönsterputsningen. Då jag har mycket att göra så kommer jag att införa ett rabattsystem för abonnemang på fönsterputs som innebär att bokar dina datum för fönsterputsning själv men som tack för ditt arbete får en rabatt på fönsterputsningen. Rabatten blir som en trappa baserat på hur mångaFortsätt läsa ”Abonnera på fönsterputs 2023. Boka själv och få rabatt.”

Boka höstens fönsterputs redan nu.

Hoppas ni alla har en skön sommar och semester. Njut av sommaren men glöm inte bort att boka er fönsterputs inför hösten. Du vet att du kan boka online på hemsidan. Boka er fönsterputs online här nedan. Ha en fortsatt fin sommar hälsningar Olssons Fönsterputs Östergötland

Glad midsommar alla kunder.

Vill passa på att önska alla kunder en glad midsommar och ett stort tack för en fantastisk vår och försommar. Passa på att boka höstens fönsterputs redan nu . Med vänliga hälsningar Olssons Fönsterputs Östergötland

Onlinebokningssysten Putsarkungen.

I tisdags så besökte jag Putsarkungen i Västerås och hjälpte dom att starta upp ett likadant onlinebokningssystem som jag själv använder. Putsarkungen drivs och ägs av Ivan och Marion Plendelius som är flerfaldiga världsmästare och svenska mästare i fönsterputs och det var väldigt trevligt att besöka dom. Både lärorikt och inspirerande. Jag hoppas att domFortsätt läsa ”Onlinebokningssysten Putsarkungen.”

Nu byter jag logga.

Nu byter jag logga för att fräscha upp mitt varumärke. Det kändes som att det var dags att göra en förändring och fräscha upp logotypen. Jag hoppas att ni kunder ska tycka om den. Med vänliga fönsterputshälsningar Peter Olsson.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.