Flyttstädning

Flyttstädning med hög kvalitet och alltid med garanti.

Behöver ni hjälp med er flyttstädning så hjälper vi er med er flyttstädning alltid med 10 dagars garanti och till hög kvalitet. Garanti enligt konsumenttjänstlagen ingår.

Slipp stressen med flyttstädningen och fokusera på ert nya hem istället. Det lönar sig. Alltid med rutavdraget.

Kontakta mig i god tid så kollar vi på en tid för er flyttstädning och om det fungerar med vår planering. Du måste alltid få en accept att det fungerar med planerade datum.

Allt enligt fastighetsägarnas/mäklarsamfundets checklista för flyttstädning ingår. Kyl och frys ska vara avstängda och ev kamin/kakelugnar tömda innan vi påbörjar flyttstädningen. Pristillägg för inglasad altan/balkong tillkommer.

Vill du ha en offert på flyttstädning. Du kommer i kontakt med mig Peter Olsson på 070-783 11 64 eller via e-post. Du kan även skicka en förfrågan nedan.

Prislista 2022

Flyttstädning inkl fönsterputs40 kr per m2
Flyttstädning biarea20 kr per m2
Fönsterputs av inglasad balkong350 kr styck
Fönsterputs av inglasad altan400 kr styck
Avfrostning av frys350 kr styck
Tömning av kakelugn/kamin eller öppen spis175 kr styck
Alla priser är inkl moms och rutavdraget

Nyheter och erbjudanden


Träningsfönster inför SM

Nu har jag byggt ett träningsfönster inför SM i fönsterputs. Det är ca 1 månad kvar och jag kommer ligga i hårdträning tills dess. Är ödmjuk inför uppgiften då jag från förra året vet vilken hård konkurrens det är. Ska bli spännande att se hur det går i år. Med vänliga fönsterputshälsningar Peter.

Abonnera på fönsterputs 2023. Boka själv och få rabatt.

Vad kan vara smidigare än att abonnera på fönsterputsningen. Då jag har mycket att göra så kommer jag att införa ett rabattsystem för abonnemang på fönsterputs som innebär att bokar dina datum för fönsterputsning själv men som tack för ditt arbete får en rabatt på fönsterputsningen. Rabatten blir som en trappa baserat på hur mångaFortsätt läsa ”Abonnera på fönsterputs 2023. Boka själv och få rabatt.”

Boka höstens fönsterputs redan nu.

Hoppas ni alla har en skön sommar och semester. Njut av sommaren men glöm inte bort att boka er fönsterputs inför hösten. Du vet att du kan boka online på hemsidan. Boka er fönsterputs online här nedan. Ha en fortsatt fin sommar hälsningar Olssons Fönsterputs Östergötland