Flyttstädning

Flyttstädning med hög kvalitet och alltid med garanti.

Behöver ni hjälp med er flyttstädning så hjälper vi er med er med en grundlig och noggrann flyttstädning enligt fastighetsägarnas/mäklarsamfundets checklista alltid med minst 10 dagars garanti och till hög kvalitet. Garanti enligt konsumenttjänstlagen ingår.

Slipp stressen med flyttstädningen och fokusera på ert nya hem istället. Det lönar sig. Alltid med 50 % rabatt via rutavdraget.

Kontakta mig i god tid så kollar vi på en tid för er flyttstädning och om det fungerar med vår planering. Du måste alltid få en accept att det fungerar med planerade datum.

Allt enligt fastighetsägarnas/mäklarsamfundets checklista för flyttstädning ingår. Kyl och frys ska vara avstängda och ev kamin/kakelugnar tömda innan vi påbörjar flyttstädningen. Pristillägg för inglasad altan/balkong tillkommer.

Vill du ha en offert eller boka din flyttstädning. Du kommer i kontakt med mig Peter Olsson på 070-783 11 64 eller via e-post. Du kan även skicka en förfrågan nedan.

Prislista 2022

Flyttstädning inkl fönsterputs40 kr per m2
Flyttstädning biarea20 kr per m2
Fönsterputs av inglasad balkong400 kr styck
Fönsterputs av inglasad altan450 kr styck
Avfrostning av frys350 kr styck
Tömning av kakelugn/kamin eller öppen spis175 kr styck
Inställelseavgift inom Linköping150 kr
Inställelseavgift 20-40 km250 kr
Inställelseavgift 40-60 km400 kr
Alla priser är inkl moms och rutavdraget. Fönsterputs ingår alltid i flyttstädningen förutom inglasade balkonger/altaner.

Nyheter och erbjudanden


Henrik Einarsson ny tillgång 2023

Henrik Einarsson ny tillgång 2023 Då jag hade fullt i bokningen i mitten av februari så har jag tagit in Henrik Einarsson som hjälp under våren för kunna erbjuda fler tider till er kunder

En liten påminnelse till er som inte bokat fönsterputs än.

Ni som inte bokat er fönsterputs än för 2023 passa på att göra det redan nu då tiderna tar snabbt slut tidigt på säsongen. Fördelen med att boka redan nu är att ni har en tid och behöver ni byta tid så finns möjligheten att byta med en annan kund.

Fönsterputs Kapellgatan Mjölby, Mockfjärdsfönster

Under nästa vecka kommer jag att dra igång ett nytt projekt i Mjölby på Kapellgatan åt Mockfjärdsfönster. 542 fönster ska putsas under januari och en bit i februari. Det kommer att bli ett spännande projekt. Behöver ni eller ert företag hjälp med er fönsterputs så tveka inte att kontakta mig på info@olssonsfonsterputs.com eller via telefon…