Flyttstädning

Flyttstädning med hög kvalitet och alltid med garanti.

I mån av tid och om det fungerar i min planering så hjälper jag er med er flyttstädning alltid med 10 dagars garanti och till hög kvalitet. Garanti enligt konsumenttjänstlagen ingår.

Slipp stressen med flyttstädningen och fokusera på ert nya hem istället. Det lönar sig. Alltid med rutavdraget.

Kontakta mig i god tid så kollar vi på en tid för er flyttstädning och om det fungerar med min planering.

Allt enligt fastighetsägarnas/mäklarsamfundets checklista för flyttstädning ingår. Kyl och frys ska vara avstängda och ev kamin/kakelugnar tömda innan vi påbörjar flyttstädningen. Pristillägg för inglasad altan/balkong tillkommer.

Vill du ha en offert på flyttstädning. Du kommer i kontakt med mig Peter Olsson på 070-783 11 64 eller via e-post. Du kan även skicka en förfrågan nedan.

Prislista 2022

Flyttstädning inkl fönsterputs40 kr per m2
Flyttstädning biarea20 kr per m2
Fönsterputs av inglasad balkong400 kr styck
Fönsterputs av inglasad altan450 kr styck
Avfrostning av frys400 kr styck
Tömning av kakelugn/kamin eller öppen spis200 kr styck
Alla priser är inkl moms och rutavdraget

Nyheter och erbjudanden


Glad midsommar alla kunder.

Vill passa på att önska alla kunder en glad midsommar och ett stort tack för en fantastisk vår och försommar. Passa på att boka höstens fönsterputs redan nu . Med vänliga hälsningar Olssons Fönsterputs Östergötland

Fullbokad till semestern

Hej bäste kund då trycket på bokningar har varit stort under hela våren så har jag blivit fullbokad redan i april ända fram till semestern därför har jag skapat en återbudslista där du som kund kan lägga in en intresseanmälan om tid vid återbud eller avbokning. Du hittar länken på startsidan eller i menyn. MedFortsätt läsa ”Fullbokad till semestern”