Fönsterputs

Alltid skinande rena fönster när du anlitar Olssons Fönsterputs Östergötland.

Boka din fönsterputs online lika enkelt som du bokar din frisör eller bilprovning. Smidigt och enkelt.

Målet är att leverera Fönsterputstjänster till högsta kvalitet och till bra priser i hela Östergötland. Du som kund ska vara så nöjd med mitt arbete att du rekommenderar mig till vänner och bekanta och från företag till företag. Med mer än 25 års erfarenhet i bagaget lovar jag er högsta kvalitet.

Olssons Fönsterputs kan erbjuda alla typer av fönsterputs från er lilla lägenhet till er villa och till den stora herrgården eller ert företag. Jag tar hand om era fönster med omsorg. Inget objekt är för stort eller för litet och jag putsar alla typer av fönster.

Jag lägger alltid 100 % engagemang i mitt arbete för att du som kund ska vara nöjd med mitt resultat och för att det ska vara lätta att boka mina fönsterputstjänster. Onlinebokningen är ett steg i den riktningen för att förenkla för er kunder.

Priser

Här ser du priser för dom vanligaste sorterna av fönsterbågar. Alla priser är inkl moms och rutavdraget.

Fönsterputs 2 sidig40 kr per båge
Fönsterputs 4 sidig45 kr per båge
Fönsterputs 4 sidig med spröjs50 kr per båge
Fönsterputs inglasad altan400 kr styck
Fönsterputs inglasad balkong350 kr styck
Tvättning av karm och målning350 kr per tim
Alla priser är inkl moms och rutavdraget och ca priser och oftast är det inglasningar som det varierar i pris beroende på storlek på inglasningen.

Alltid mycket fina fönster och uterum när Peter har putsat dem. Anlitade en gång en annan fönsterputsare men reslutatet blev inte alls lika bra, så nu anlitar vi bara Peter Olssons fönsterputs.

— Anette