Garantivillkor vid flyttstädning

Då flyttstädning är en färskvara så gäller bara garantin den tid som anges i garantivillkoren och vid eventuell reklamation så bör den ske så snart felet har upptäckts.

Jag strävar alltid efter att ni ska vara 100 % nöjda med mitt arbete och att erbjuda er högsta möjliga service och kvalitet men om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd med något i mitt arbete så åtgärdar jag det givetvis kostnadsfritt. Jag vill erbjuda er kunder marknadens bästa garanti.

 Garantivillkor

Reklamation göras senast inom 10 arbetsdagar efter slutförd städning och objektet får ej vara taget i bruk  Anmärkning gjord efter 10 dagar beaktas ej om det inte är ett uppenbart fel efter inflyttande part har tillträtt objektet.

Vid tilläggsarbeten pga olika omständigheter så kontaktar jag alltid er som kund för ett godkännande av pris och för att utföra detta.

Vi utför ej städning vid trasiga armaturer m,m p.g.a. risk för personskador och även när fönster sitter fast så bryter vi ej upp fönster om det kan skada ramvirke m,m.

Garanti i enlighet med konsumenttjänstlagen.