High flow fönsterputs och Rengöring solpaneler

High Flow Ultrarent vatten. 

Rena fönster och glasfasader utan skylift på upp till minst 10 meter och på ställen där det kan vara svårt att komma åt.Jag utför även fasadtvätt och utvändig persienntvätt

Vad är ultra rent vatten. Det är vatten som filtreras genom aktivt kol så att vattnet som kommer ut är helt rent från alla tillsatser som finns i vattnet och det lämnar inga rester eller droppar kvar på glasytan.

Fördelarna med ultra rent vatten är att man kan jobba med skaft på upp till 10 meters höjd utan att använda stege eller skylift och eliminerar riskerna för olyckor och kan även komma åt på ställen där det är svårt att komma åt.

Användningsområdena är även rengöring av husfasader innan målning exempelvis och balkonger och persienner utvändigt.

Rengöring av solpaneler

Jag kan erbjuda rengöring av solpaneler vilket är viktigt för att du ska få ut maximalt av dina solpaneler. Du vet väl att du kan få ut upp till 30 % mer av dina paneler om dom hålls rena.

Jag använder ultrarent vatten för att rengöra panelerna vilket är både miljövänligt och effektivt. Jag når med lätthet upp till era paneler på en normalstor villa och mitt high flow skaft räcker upp till 10 meter.

Är ni intresserade kontakta mig på 070-783 11 64 eller på info@olssonsfonsterputs.com